Pagini

miercuri, 30 octombrie 2013

Hamburger de porc

Este o dupa-masa ploioasa si va vine pofta de un hamburger bun bunut , dar nu aveti chef sa iesiti pe asa o vreme urata.
Daca aveti 1/2 kg de carne tocata prin frigider, cateva legume si niste chifle, sau chiar felii de paine puteti face un hamburger grozav.

Hamburger


Ingrediente:
1/2 kg carne de porc(sau amestec cu vita)
sare/piper
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
rosii,castraveti, 1 ceapa,salata verde(pentru patul de legume)
ketchup si mustar

Amestecam carnea tocata cu sare, piper, ceapa razalita si usturoiul pisat. Formam din carne bile pe care le turtim de dimensiunea chiflei. Le punem la prajit intr-o tava de teflon cu putin ulei. Le intoarcem si pe cealalta parte pana au o culoare rumena, frumoasa.
Chiflele le taiem in doua, le ungem cu ketchup si mustar, asezam un strat de legume si apoi carnea.
Pofta buna!

Hamburger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu