Pagini
marți, 28 august 2012
Salata de boeuf
Nelipsita de pe masa la aproape orice ocazie: sarbatori crestine, revelion, zile de nastere.
Ingrediente:
1 kg cartofi
300 gr morcovi
300 gr carne (pui sau vita)
150 gr telina
100 gr mazare
150 gr castraveti murati
Se fierb legumele (fara mazare si castraveti) impreuna cu carnea in apa cu vegeta (bio de preferinta).
Din apa in care au fiert legumele se poate face o supa.
Cartofii se fierb in coaja separat in apa cu sare.
Mazarea se fierbe separat (sau se foloseste gata fiarta din conserva).
Dupa ce s-au racit, taiem toate ingredientele in cubulete.
Preparam o maioneza din 2 galbenusuri si 250 ml ulei.
Amestecam toate ingredientele cu maioneza, gustam si potrivim de sare si piper.
Cam asta este tot.
Va doresc pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu