Pagini

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Pastrav la cuptor cu cartofi

Va recomand o retea rapida, sanatoasa si usoara.

Ingrediente pentru 2 portii:

2 pastravi eviscerati, curatati de solzi
5 cartofi mai mari
2 catei de usturoi
sare
piper
boia
maghiran uscat
ulei de masline
1/2 lamaie



Pentru inceput facem o pasta din usturoi zdrobit, sare, piper, boia, maghiran si ulei de masline cu care ungem pestii.
Taiem cateva felii de lamaie si le punem in interiorul pestilor.

Cartofii ii taiem ca si pentru cartofi prajiti si ii saram, ii piperam si punem 2 lingurite de ulei.

pastrav la cuptor


Intr-o tava punem hartie de copt si asezam pastravii si cartofii si ii dam la cuptor pentru aproximativ 40 minute.


Asta este tot.

pastrav la cuptor

Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu