Va recomand o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa.
Ingrediente:
1 pulpa inferioara de curcan
1 varza de 1 kg taiata marunt
1 ceapa taiata julien
1 ardei taiat fasii
1 rosie decojita maruntita in blender cu putina apa
sare, piper, cimbru si marar
Prajim pulpa pe ambele parti in putin ulei pentru a capata culoare frumoasa.
Scoatem pulpa si in uleiul ramas calim ceapa, apoi adaugam varza. Condimentam si apoi asezam varza si intr-o tava de yena, deasupra punem pulpa. Adaugam rosia maruntita si eventual putina apa.
Dam la cuptor pentru 45 minute la foc mediu.
Inainte cu 10 minute de a scoate varza de la cuptor lasam tava descoperita pentru ca mancarea sa prinda culoare si a se evapora din lichid.
Este o mancare delicioasa si foarte sanatoasa.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu