Pagini

joi, 4 octombrie 2012

Varza a la Cluj

O reteta careia i se potriveste de minune zicala Cate case atatea obiceiuri.
Eu va propun una din variantele mele.

Ingrediente:

500 gr carne tocata
100 gr orez
aprox 1 kg varza proaspata
1 ceapa mare
1 rosie mare fara pielita
150 ml bulion
sare,piper,cimbru, marar
varza




Taiem  varza fideluta si o calim cu putina sare.


varza

Punem ceapa taiata marunt la calitt, adaugam carnea si orezul, le condimentam cu sare, piper si le lasam pe foc pana carnea isi schimba culoarea.
Varza se amesteca cu cimbru si marar.
Luam un vas de yenna si punem un strat de varza, putin bulion si un strat de carne. Ultimul start va fi de varza si deasupra se pun feliile de rosie decojita.


varza
Se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute.

varza

Va doresc pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu