Pagini

duminică, 3 martie 2013

Paste cu carne tocata la cuptor

Va propun o reteta delicioasa, economica si rapida.

paste



Ingrediente pentru aproximativ 6 portii:

500 gr paste gen macaroane(eu folosesc pastele din grau dur)
500 gr carne tocata (am folosit pulpa de porc)
1 morcov razalit
1 ceapa tocata marunt
1 ardei rosu tocat marunt
250 ml sos de rosii
100 ml vin rosu
100 ml smantana
6 felii mozarella
1 ou
sare , oregano

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Calim ceapa, morcovul si ardeiul intr-o lingura de ulei si putina apa. Apoi adaugam carnea tocata si o calim impreuna cu legumele.  Adaugam sare si vinul. Le lasam sa fiarba cam 15 minute. Apoi adaugam bulionul, oregano si lasam totul sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta.
Scurgem pastele de apa.
Intr-un vas de yenna amestecam jumatate din cantitatea de paste cu jumatate din cantitatea de sos. Peste adaugam 3 felii  de mozarella taiate marunt. Apoi adaugam restul de paste cu sos. Deasupra punem celelalte felii de mozarella si sosul obtinut din 100 ml smatana si oul batut.
Dam totul la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Va doresc pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu