Iata o reteta rapida si foarte gustoasa, chiar daca nu mergem la gratar, o putem prepara si in casa.
Ingrediente pentru 6 frigarui
24 bucatele de pui
12 ciuperci mici
1 ceapa medie
2 ardei rosii
6 bete pentru frigarui
condimente pentru frigarui- sau amestec de sare,piper,boia
Taiem legumele potrivit de mari. Ciupercile le lasam intregi. Condimentam carnea. Daca avem bete din lemn le lasam in apa 20 minute.
Infigem pe bat alternativ 1 bucata de carne/ciuperca/ardei,ceapa si din nou carne..... pana se umple batul.
Frigaruile le putem gati fie in cuptor intr-o tava unsa cu putin ulei si cu putina apa, fie intr-un gratar de aragaz.
Se pot servi ca atare sau cu orice fel de garnituri gen orez/cartofi/salata verde.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu