Pagini

vineri, 4 ianuarie 2013

Salam de biscuiti

O reteta rapida si gustoasa.
salam


Ingrediente:

300 gr biscuiti
130 gr unt
300 ml lapte
200 gr zahar
1 zahar vanilat
100 gr migdale intregi
4 linguri cacao
scortisoara
stafide

Laptele se pune pe foc impreuna cu untul, zaharul , scortisoara, cacao, zahar vanilat si se lasa pana se topeste untul.
Biscuitii se maruntesc cu mana si se amesteca cu stafidele si migdalele.
Apoi se toarna treptat peste biscuiti compozitia de lapte caldut si se amsteca mereu. Atentie sa nu iasa compozitia nici prea moale si nici prea tare, aici este tot secretul unui salam de biscuiti reusit.

Se toarna compozitia pe folie de plastic si se ruleaza strans.
Se da la frigider cam 12 ore.
Se feliaza si se poate servi.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu