Pagini

marți, 16 aprilie 2013

Supa de curcan cu taitei

Va recomand o supa usoara si delicioasa.
supa de curcan cu taitei



Ingrediente:

1 aripa de curcan
3 morcovi potriviti
3 buc radacina de patrunjel
1 telina mica
taitei (imi place sa folosesc taitei de orez deoarece isi pastreaza foarte bine forma)
boabe de piper, sare


Punem la fiert la foc mic aripa de curcan, cu legumele curatate , cu cateva boabe de piper si putina sare.
Dupa ce sunt fierte, scoatem carne si legumele si trecuram supa ca sa fie limpede.
Carnea o luam de pe os si o taiem in bucati potrivite. La fel facem si cu legumele si le punem inapoi un supa.
Punem din nou supa pe foc si adaugam taiteii de orez direct in supa. Gusatm si mai condimentam daca este nevoie. Lasam supa sa mai dea 2 clocote si putem servi.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra.
Pofta buna!
supa de curcan cu taitei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu