Pagini

miercuri, 25 iulie 2012

Friptura din pulpa de curcan



Ingrediente

600 gr pulpa superioara de curcan
50 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
Condimente: sare, piper, boia dulce sau iute dupa preferinta, cimbru, maghiran, praf de usturoi, boabe de coriandru









Pentru inceput ungem bucata de carne de curcan cu ulei de masline si apoi o frecam pe toate partile cu toate condimentele de mai sus.
O asezam intr-o tava de chec in care adaugam cateii de usturoi zdrobiti, boabele de coriandru si adaugam apa pana la jumatatea bucatii de carne.



Acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptor cam 30 minute la foc mediu.

Apoi inlaturam folia de aluminiu si o lasam la cuptor inca 15 minute sa se rumeneasca frumos.

O scoatem din tava si o lasam sa se raceasca putin  iar apoi o feliem.



Se poate servi cu orice : cartofi natur sau piure, salate, etc....
!!! Aceasta friptura feliata subtire este foarte buna si in sandwichuri in loc de mezeluri.

Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu