Pagini

marți, 30 octombrie 2012

Chiftele de soia

Daca vreti sa renuntati din cand in cand la carne va recomand sa incercati aceasta reteta.

chiftele




Ingrediente:
100 gr granule de soia
1 ceapa mica
1 morcov
2 catei de usturoi
1 ou
1 lingura de pesmet
1 lingura de faina integrala
marar verde
patrunjel verde
sare, piper, boia
ulei pt prajit

chiftele
Fierbem soia in apa cu vegeta bio 30 minute dupa care o strecuram si o strangem in mana sa o stoarcem cat mai bine.
Razalim ceapa, morcovul si usturoiul. Amestecam soia cu ceapa, morcovul, usturoiul,oul, pesmetul si faina. Condimentam cu sare, piper, boia si adaugam mararul si patrunjelul.
Dupa ce le-am amestecat bine punem ulei intr-o tigaie antiaderenta la incalzit.
Formam chiftelele dupa preferinta si le dam prin faina integrala iar apoi le punem la prajit.
Sa va udati cu apa mainile inainte de modelarea fiecarei chiftele.
Dupa ce s-au prajit pe o parte le intoarceti si pe cealalta dar aveti grija sa nu le desfaceti deoarece sunt mai moi ca si cele cu carne.
Cam asta este tot, le puteti servi cu orice garnitura ce o folositi si pentru carne.
chiftele

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu